Pere Puigbò
anchor.fm
Ciència   Vida  
02/03/2024
14/05/2024
7    Veure
Un podcast sobre la fascinant vida microscòpica de bacteris, virus, i fongs, i del medi que els envolta.
birdingcatalunya
rss.com
Ciència  
06/12/2021
05/05/2024
21    Veure
A Parlem de moixons intentarem acompanyar-vos a conèixer el fascinant món de l’ornitologia, explicant curiositats d’ocells, aprenent-ne els cants, a saber com diferenciar-los, conèixer llocs de Catalunya on veure ocells i parlant amb ornitòlegs i aficionats de tot el país.No dubteu en entrar i escoltar, que tots estem aquí per aprendre sobre moixons.

  Descontinuat

Arnau Soldevila
anchor.fm
Ciència  
26/02/2024
31/03/2024
31    Veure
Em dic Arnau Soldevila Busquets i sempre he sigut un apassionat de l'esport i la muntanya. Gràcies per seguir dita passió, vaig poder estudiar i llicenciar-me amb ciències del esport a Font-Romeu, un poble situat a 2000m d'altitud per poder compaginar la meva carrera esportiva com a esportista d'elit i a la vegada continuar formant-me com a persona. Sempre he sigut una persona inquieta on m'agrada pensar i donar-li voltes a les coses. Reflexionar, pensar i debatre, aquest serà un espai on publicarem les diferents entrevistes i reflexions personals oberts a tots vosaltres ;)

  Descontinuat

João França
latrucada.cat
Notícies   Opinió   Societat   Cultura   Documental   Ciència   Social  
07/09/2020
31/05/2022
20    Veure
'La Trucada' és un podcast d'entrevistes telefòniques, un espai de reflexió pausada presentat per João França.
Jordi Fraxanet
ivoox.com
Ciència  
14/01/2024
14/05/2024
15    Veure
Aquest podcast és una coproducció de Solsona FM i Jordi Fraxanet i l’objectiu és apropar-nos al fascinant món de l’astronomia i descobrir les meravelles de l’Univers amb l’acompanyament expert del Centre Astronòmic del Castell de Lladurs.Serà un pòdcast divulgatiu adreçat a tots aquells que teniu interés o curiositat pel que podem veure al cel, ja sigui a ull nu, amb telescopi o a través d’una càmera fotogràfica. També parlarem dels descobriments que es van succeint relacionats amb l’astronomia i tindrem experts convidats que ens iluminaran amb els seus coneixements sobre diferents àrees relacionades amb el cosmos.El Centre Astronòmic del castell de Lladurs ha estat impulsat per l’Ajuntament de Lladurs (LLeida) en un castell medieval amb una posició privilegiada per la pràctica de l'astronomia. El Centre Astronòmic està gestionat per Astrosolsonès (https://astrosolsones.com/centre-astronomic-del-castell-de-lladurs) i ja està programant activitats relacionades amb l’astronomia i l
RAB Ràdio
spreaker.com
Ciència   Planeta Terra  
08/11/2023
24/04/2024
14    Veure
Des de Roma, el vulcanòleg Ivan Sunyé ens presenta les notícies més destacades relacionades amb la natura, el mediambient i la sostenibilitat.
Ràdio Ciutat de Tarragona
podcastcity.cat
Societat   Cultura   Ciència   Social  
04/11/2022
12/05/2024
26    Veure
Somos Alicia (Ella) y Marjorie (Ella), en este espacio compartiremos nuestros aprendizajes y experiencias como activistas por la justicia social, cuestionaremos el sistema de opresiones en el que vivimos, siempre desde una mirada interseccional (feminismo, antiracismo, antiespecismo, anticapacitismo, perspectiva de clase, etc.).

Destruir La Norma es un podcast de Cerdas y Diamantes (Instagram @cerdasydiamantes)

  Descontinuat

Alella, poble cuidador
anchor.fm
Ciència   Social  
11/05/2022
26/01/2023
5    Veure
‘Alella, poble cuidador’ és una iniciativa comunitària de les veïnes, els veïns, les entitats i l’ajuntament per fer d’Alella un poble on totes les persones puguem cuidar i ens sentim cuidades i acompanyades. Teixim una xarxa comunitària per portar la cura a les places i carrers, a les llars i les comunitats de veïns, als centres socials i sanitaris, a les botigues i centres de treball, a les institucions públiques i a les escoles.

  Descontinuat

Àlex Abellán i Gelpí
buzzsprout.com
Notícies   Política   Ciència   Social  
    Veure

Benvingut/da a Política sense fissures, el teu pòdcast d'anàlisi política en llengua catalana. 

Aquest projecte té com a objectiu analitzar la política des d'un punt de vista politològic que vagi més enllà de les tertúlies televisives. Volem dotar la política actual amb una explicació menys superficial, menys sensacionalista i més científica.

  Descontinuat

La transmissio Beta
anchor.fm
Ficció   Ciència  
15/05/2023
20/12/2023
3    Veure
"La Transmissió Beta" és un podcast català que us convida a explorar els móns de la ciència-ficció i fantasia. Aprofundim en llibres i sèries, actuals i clàssiques, amb l'objectiu de descobrir joies ocultes i reviure obres immortals. Amb un to amè i entretingut, busquem que gaudiu d'una bona estona amb nosaltres, explorant la imaginació. I sí, aquesta descripció ha estat creada per una intel·ligència artificial perquè als creadors els feia mandra. Però no us preocupeu, el contingut del podcast està completament produït per humans reals, o no?Benvinguts a bord de "La Transmissió Beta".
  Veure més
Revisar consentiments a cookies