Descontinuat

La Pitjor Generació
anchor.fm
Oci   Animació   Manga  
26/07/2023
30/09/2023
10    Veure
Som tres amics que passem l'estona xerrant i teoritzant sobre One Piece. Ens podeu escoltar cada dissabte a les 18:00.Xarxes on escoltar-nos: https://linktr.ee/lapitjorgeneracioMembres de La Pitjor Generació: - Aleix: https://twitter.com/Aleixpefa18- Adri: https://twitter.com/eltikiachi- Kaladin: https://twitter.com/soykaladinAgraïments- Sintonia del principi: One Piece OST | Franky Theme | Metal Cover feta per Gabriele Motta.- Música dels crèdits: Memories Instrumental feta per Maki Otsuki.One Piece és un manga d'Eiichirō Oda i distribuït per Shueisha.

  Descontinuat

One Piece Català
rss.com
Oci   Animació   Manga   Art   Llibres  
15/12/2022
16/05/2024
45    Veure

El pòdcast de One Piece Català format pel Bertri, la Cris, en Samu i l'Oriol. Parlem de manganime, videojocs, sèries, pel·lícules i, principalment, de One Piece.

  Descontinuat

Mariona Borrull i Adriana Díaz - Serielizados
anchor.fm
Oci   Animació   Manga  
22/12/2021
29/12/2023
43    Veure
Sopa de Miso és un pòdcast de Serielizados on Adriana Díaz i Mariona Borrul fan veure que se suporten mentre investiguen sobre manga, anime i la cultura japonesa. Si vols descobrir animes que només veuries si el món s'acabés demà o tens una filia estranya amb el Detectiu Conan, aquest és el teu podcast. Abraça't a un mochi gegant, cuina't els peus dins d'un kotatsu i prepara 48 litres de te ryokucha amb nosaltres.

  Descontinuat

Kao Shang
anchor.fm
Oci   Animació   Manga  
27/11/2021
13/03/2022
2    Veure
Un programa bastant humil i de dubtosa qualitat on podràs trobar les notícies més destacades i interessants del món del còmic i el manga a més d’algunes ressenyes de sèries o còmics. Anima't a escoltar l’espantosa veu, del vostre servidor, Kao Shang, per més de cinc minuts!

  Descontinuat

Lucia
anchor.fm
Oci   Animació   Manga  
14/02/2021
07/05/2021
2    Veure
Winx

  Descontinuat

El Racó del Manga
ivoox.com
Oci   Animació   Manga  
04/06/2023
12/05/2024
50    Veure
Benvinguts al nostre podcast apassionant sobre manga, anime i cultura japonesa en català! Som un equip d'experts enamorats del món nipó, amb l'objectiu de potenciar el doblatge en català de les nostres sèries i pel·lícules preferides.Cada setmana, us oferim emocionants recomanacions de manga i anime que acaben de sortir al Japó, perquè pugueu mantenir-vos al dia amb les últimes novetats i explorar històries fascinants.També us portem al darrere de les càmeres amb terúlies del sector amb Adriana Diaz, entrevistes amb professionals de la indústria i creadors amb en Marc Pérez i la Jayce, i anàlisis amb humor de les reaccions que trobem a les xarxes socials de la ma de Xavi Omella i Oriol Clavell. Tot, amb la veu en-off de l'actriu de doblatge Núria Trifol.A més a més, donem ple suport a la feina del SX3 (TV3) i a la del departament de cultura de la Generalitat de Catalunya, treballant per a fer arribar el millor contingut d'anime i manga en la nostra llengua.Si sou fans del manga

  Descontinuat

Llosa FM Oficial
ivoox.com
Oci   Animació   Manga  
18/01/2023
13/05/2024
50    Veure
Vicent Chirlaque està al comandament de "El racó de Kero", un programa dedicat a la música japonesa i d'anime amb la intenció d'acostar la música de la segona indústria discogràfica mundial a tots els aficionats i també a aquells que no ho siguen. Té un to divulgatiu per fer que les persones que no coneixen la música nipona s'hi puguen acostar de manera fàcil i entenedora.
  Veure més
Revisar consentiments a cookies